Min egen blogg..eller heter det egna blogg?

Min egen blogg..eller heter det egna blogg?

Beppe har fått stalltjejjer! :o)

Allt möjligt!Posted by Lotta Friday, February 23 2007 14:26:13

Allt började med att min minsting Mimmi (dotter 17 år) ville ha en egen voffe eftersom hennes kompis har. Kompisen som har 2 JackRussel skulle då komma så vi fick se att hundarna kom överens, den ena är en hane.Tänkte "jösses" tänk om Beppe äter upp hanen!
Såg annonsen: Rottweiler med mordögon åt upp stackars Jackrussel!

Men det gick bra! Hanen försökte väl mest att rida på Beppe och skällde hela tiden, han tyckte väl att han skulle få bestämma eftersom han var äldst.
3 tjejkompisar var med och efter stund gick dom iväg en bit och småviskade lite, kom tillbaks och frågade:
Kan inte Beppe få hänga med till stallet?

Det var det dummaste jag hört!!! tänkte jag först........men efter lite övertalning så fick jag ge mig.
4 tjejer, 2 Russlar, sadlar, hästtäcken och Beppe knölade in sig iden minsta lilla Golf jag sett!
Beppe fick sitta i skuffen och tittade på mig med sina STORA ögon när dom åkte ner för backen. Det gjorde lite ont i hjärtat!, Beppe ute på sitt första stora äventyr utan matte.

MEN han var jätteduktig! Låtsades som om inte hästarna fanns och fick en egen mysig box.
Vid ett tillfälle fick Mimmi hålla både häst och hund för att nån skulle springa in och hämta nåt, Beppe sprang efter en bit och blev då ståendes med rumpan framför hästensmiley och naturligtvis kunde inte hästen hålla sig utan var tvungen att nosa lite i rumpan på Beppe, jag tror nog att ni kan se Beppes reaktion framför er......................
Idag var tjejerna här igen och hämtade Beppe!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sofia Monday, February 26 2007 00:38:45

Vilken fin blogg! underbara bilder på vackra hundar!

Hoppas ni har det bra! Tyvärr så fink inte jag behålla min älskade Eros tills han blev gammal och grå om nosen :( Han somnade in den 4 januari efter att ha varit sjuk i stort sett från att han var 11 veckor... Han fattas mig så!

Tomheten blev för stor och nu har vi fått hem en härlig svart labbekille, Hjalmar. Att vi bytte ras nu berodde på att jag ville inte ha en hund som man kunde jämföra lika lätt med Eros. Nu hoppas jag av hela mitt hjärta att Hjalmar kommer att få leva läääänge, men vi tar dag för dag!

Ha det så gott i vintervädret!

Kram Sofia

Posted by Monica Saturday, February 24 2007 06:25:46

Vem skulle gilla att bli nosad i baken av en stor mule, är du också en hönsmamma. Beppe utan matte vad gulligt, klart man är lite splittrad när dom lånar ens guldklimp.I dag ska jag ut och köra Argos i lydnad, han blir bara bättre och bättre. Synd att matte blir både blind och döv när det ska till och tävlas, han är minst lika bra som sin syster Athena.

Ha en bra dag